Nieuw bestuur voor v.v. DOB

Beste leden, oud leden, dorpsgenoot, (oud) lid, relatie, sponsor van v.v. DOB,

Hierbij willen we je informeren over recente veranderingen bij voetbalvereniging DOB.

Voetbalvereniging DOB vervult een belangrijke rol in Nigtevecht, alleen al gezien het groeiend aantal jonge spelers dat elke week voetbalt. Het organiseren van sport- en spelactiviteiten rond voetbal is de belangrijkste doelstelling van de club. Dat kan alleen met de inzet van vrijwilligers, leden en sponsors. Zo kijken we met plezier terug op het 70-jarig bestaan dat we afgelopen jaar met elkaar hebben gevierd.

Afgelopen tijd is de basis gelegd voor een nieuwe groep vrijwilligers die zich nu als nieuw bestuur willen presenteren. Onder leiding van voorzitter Dick Verweij nemen Robert Creemer, Peter Duijnmaijer, Rick Holtmanns, Erik Krischan, Niels van Lindenberg, Carl Prent, Ruud van Roemburg, Bart Selders, Pierre Spronk en Berry Vink de handschoen op. Zij zullen samen het nieuwe bestuur vormen en de taken verdelen. Er is nu meer capaciteit beschikbaar om aandacht te kunnen geven aan belangrijke onderwerpen. Dat is goed nieuws.

Met het aantreden van dit nieuwe bestuur nemen we ook afscheid van enkele dierbare vrijwilligers. Zo neemt Henk van Vliet afscheid als voorzitter en bestuurslid. Hiermee komt er een einde aan een periode van ruim 20 jaar waarin Henk in verschillende functies leiding gaf aan de club. Jaap de Bruyn – clubicoon, kantinebeheerder en Manus van alles – moet helaas vanwege gezondheidsredenen zijn activiteiten beëindigen. Rineke van Vliet stopt na lange tijd met haar bijdrage aan het kantinebeheer, de schoonmaak en algemene ondersteuning. Tenslotte neemt Pirmin Rijnbeek, na 6 jaar bestuurslid te zijn geweest, ook afscheid. We waarderen met ons allen hun enorme betrokkenheid en inzet voor de club.

Rest ons nog om iedereen een fijne kerst en een heel sportief 2018 toe te wensen.
Hou de agenda voor de komende tijd ook in de gaten.
Tot ziens op de club!

Namens het nieuwe bestuur